AmazoN 100 g

3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Termésnövelő mikrobiológiai készítmény. Összetétel: Bacillus mojavensis baktérium KN32, NCAIM 497/2020 törzse. Baktérium szám legalább: 5 x 109 CFU/g, perlit. Felhasználható: Valamennyi szántóföldi és kertészeti növénykultúra talajkezelésére 1-2 kg/ha mennyiségben, legfeljebb 5% töménységű vizes szuszpenzióban, a növények posztemergens fejlődési fázisában kipermetezve.
Nem értékelt
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Bacillus Mojavensis egy nagyon különleges baktérium, amely a biológiai növényvédelmi kutatások fókuszában áll.

Endofytikus baktérium, mely segíti a gazdanövényt a védekezésben gomba és baktériumos betegségek ellen. Egy speciális biofilmet képez, amely a növényt védelmezi.
Fengycínt, surfactint és iturint termel 5-8 napig. Ezek a lipopeptidek, amelyek széles fungicíd hatással rendelkeznek, a fytopatogén gombák ellen.

Nem érzékeny az UV sugárzásra, ezért a növények felszínére permetezve nem pusztul el. Elszaporodik a növény felszínén, miközben felhasználja az ottlevő kórokozókat, utána pedig egy ideig a kiszorítás elvén nem engedi megtelepedni a különböző gombákat és baktériumokat.

Hobbikertekben kipróbálásra érdemes például monília, tafrina, vagy varasodás ellen is.

Legjobb már megelőzésképpen is használni 7-10 naponta permetezve bármely növényre (zöldségek, gyümölcsök, dísznövények). 10 liter vízhez 10-20 g-ot keverjünk (kb. 1 étkezési nagykanál) és nyugodtan adhatunk bármilyen növényi immunerősítőt is.

További előnye, hogy felbontás után is kevésbé érzékeny. Legjobb légmentesen elzárni és 5-25 fok között tárolni. Egy szezonra alkalmas.

Baktericid készítményekkel nem keverhető!
Tárolási körülmények: száraz, hűvös, napfénytől védett, fedett helyen.
Eltarthatóság ideje: eredeti, zárt csomagolásban
5 °C alatt tárolva 2 év,
25 °C alatt tárolva 1 év.

Súly 0.1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek