BIOSTOP Ruhamoly csapda 2 db-os

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Zárt térben (szekrényben, helyiségben) ruhamoly jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására.
Nem értékelt
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szex feromont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím molylepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza. A molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnak. Ezáltal a kártevők száma csökkenthető és a lakáson belül történő továbbszaporodás megakadályozható. Több csapda egyidejű használatával a fertőzés helye a lakásban jól behatárolható.

A gyapjúruhákban, textíliákban, szőrméken keletkezett kárt a ruhamoly lárvák (hernyók) okozzák. A bábból kikelt ruhamoly lepke 2-4 hétig él. Ezért, ha a BioStop ruhamoly csapda huzamosabb ideig, folyamatosan ruhamoly lepkéket fog be, úgy a fertőzöttség jelentősebb. Ilyenkor feltétlenül használjon egyidejűleg PROTECT ruhamolyirtó kazettát is.

A BioStop ruhamoly csapda elsősorban a fertőzöttség jelzésére, kisebb fertőzöttségek megszüntetésére és a kezelések utáni ellenőrzésre szolgál. A terméket ajánlatos egész évben használni, mivel az új fertőzést azonnal jelzi.

A termék szagtalan, ezért a ruhákba semmilyen kellemetlen szag nem ivódik bele. Egy szekrényben, illetve egy helyiségben 6 méterenként legalább 1 csapda kihelyezése javasolt. Hatékonyságát 10-12 héten át megőrzi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!