Leírás és Paraméterek
Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.
Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő.
Megfelelő előkészítés mellett 10 ºC cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az erjedést.
10-34 ºC hőmérséklettartományban megbízhatóan erjeszt.
Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli erjedéslefutás jellemzi.
Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. ALKALMAZÁS: A DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup, cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy alkohol-koncentrációig erjeszt.
AZ ÉLESZTŐ MUSTHOZ, CEFRÉHEZ ADÁSA: REHIDRATÁCIÓ után. Az optimális élesztőaktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10x-es mennyiségű (azaz 100 g élesztő kb. 1 l vízben) 35-40 C (max. 40 C) hőmérsékletű KLÓRMENTES ivóvízben folyamatos keverés közben „feloldjuk”. 15 perc állásidő után a rehidratált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. ADAGOLÁS: Fehérborok mustja 15-20 g/hl, vörösborcefre 15-20 g/hl.
Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő.
Megfelelő előkészítés mellett 10 ºC cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az erjedést.
10-34 ºC hőmérséklettartományban megbízhatóan erjeszt.
Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli erjedéslefutás jellemzi.
Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. ALKALMAZÁS: A DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup, cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy alkohol-koncentrációig erjeszt.
AZ ÉLESZTŐ MUSTHOZ, CEFRÉHEZ ADÁSA: REHIDRATÁCIÓ után. Az optimális élesztőaktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10x-es mennyiségű (azaz 100 g élesztő kb. 1 l vízben) 35-40 C (max. 40 C) hőmérsékletű KLÓRMENTES ivóvízben folyamatos keverés közben „feloldjuk”. 15 perc állásidő után a rehidratált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. ADAGOLÁS: Fehérborok mustja 15-20 g/hl, vörösborcefre 15-20 g/hl.
Súly | 0.02 kg |
Csatolt dokumentumok
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!