Borélesztő Uvaferm Danstil A 20 g

590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Megbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tiszta ízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható. ADAGOLÁS: Fehérborok mustja 15-20 g/hl, vörösborcefre 15-20 g/hl.
Nem értékelt
590 Ft (465 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.

Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő.

Megfelelő előkészítés mellett 10 ºC cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az erjedést.

10-34 ºC hőmérséklettartományban megbízhatóan erjeszt.

Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli erjedéslefutás jellemzi.

Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. ALKALMAZÁS: A DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup, cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy alkohol-koncentrációig erjeszt.

AZ ÉLESZTŐ MUSTHOZ, CEFRÉHEZ ADÁSA: REHIDRATÁCIÓ után. Az optimális élesztőaktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10x-es mennyiségű (azaz 100 g élesztő kb. 1 l vízben) 35-40 C (max. 40 C) hőmérsékletű KLÓRMENTES ivóvízben folyamatos keverés közben „feloldjuk”. 15 perc állásidő után a rehidratált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. ADAGOLÁS: Fehérborok mustja 15-20 g/hl, vörösborcefre 15-20 g/hl.
Súly 0.02 kg

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!