Citromsav 1 kg

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Granucol FA: a barnatörés okozta vörösbe hajló színelváltozások eltávolítására.
Nem értékelt
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Szörp, üdítő dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra.



A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kémény, ropogós és friss ízű marad. Az ízlés szerinti mennyiségű citromsavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk.



Alkalmazás és adagolás (borászati):



A citromsav a bor savtartalmának emelésére és a fémes zavarosodások megelőzésére alkalmas. Adagolása, kisebb savkorrekciók végrehajtását teszi lehetővé, a palackozás vagy az első derítés előtt, mikor már túl késő a savtartalmat borkősavval beállítani. A szükséges mennyiségű citromsavat oldja fel tízszeres mennyiségű mustban vagy borban és adja a kezelendő musthoz vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Súly 1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!