Kálium-szorbát 100 g

810 Ft (638 Ft + ÁFA)
Szörp, üdítő dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kémény, ropogós és friss ízű marad.
Nem értékelt
810 Ft (638 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A kálium-szorbátot intenzív keverés mellett közvetlenül a kezelendő italhoz adjuk, palackozás előtt. Amennyiben pasztőrözést is végzünk, a kálium-szorbátot bekeverését a hőkezelés után végezzük, mert hő hatására ízhiba alakulhat ki. A további ízhibák elkerülése érdekében a kezelés előtt a bor szabadkénes savszintjét állítsuk be. Erre azért is szükség van, mert a kálium-szorbát baktériumokkal szemben nem nyújt védelmet, míg a kéndioxid igen. Musthoz legfeljebb 60 g/hl, borhoz legfeljebb 20 g/hl mennyiségben adagolható.
Súly 0.1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!