Üdvözlünk megújult webáruházunkban – nézz körül nálunk! Ha kérdésed van hívj minket, szívesen segítünk: +36 20 393 0222

Agropolisz

+36203930222

Agropolisz
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK, NÖVÉNYTÁPOK 
    • SZERSZÁMOK, KERTI GÉPEK 
    • FÓLIÁK, HÁLÓK, KARÓK, ÁGYÁSSZEGÉLYEK 
    • VETŐMAGOK 
    • USZODA ÉS MEDENCE KARBANTARTÁS 
    • Műanyag áru 
    • Borászat 
    • Virágföld, talajtakaró és -talajjavító 
    • Rovarok és kártevők ellen 
    • Téli termékek - MŰFENYŐ 
    • Műtrágya, szerves trágya 
    • Bio - biológai készítmények 
Lallzyme HC pektinbontó 10 g
Lallzyme HC pektinbontó 10 g
1 790 Ft/db
  1. Borászat
  1. Borászat

Lallzyme HC pektinbontó 10 g

Cikkszám:
5999538121194
Lallzyme HC pektinbontó 10 g
Raktáron :  22 db

Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó enzimkészítmény. A Lallzyme HC könnyen préselhető levet ad, és megnöveli a lényeredéket (80%-ban színléként jelentkezik. Lerövidül a préselési idő. A mustok könnyebben tisztíthatók, ülepítéses musttisztításnál tömörebb az ülepítési alj. Az újborok derítése és szűrése sokkal könnyebbé válik. Alkalmazása az aromakarakter erősödését eredményezi.

1 790 Ft/db
  • Részletek
Részletek

Pektinbontásra, héjonáztatáshoz és a mustok tisztítására alkalmas pektinbontó enzimkészítmény. A

szőlőhöz feltárás során adagolandó. A Lallzyme HC hatására nagyobb a lényeredék, amely

elsősorban színléként jelentkezik. Hatására gyorsulnak a mustok tisztulási folyamatai nyálkázásnál,

ülepítésnél, szeparációnál. Ülepítéses musttisztításnál tömörebb az üledék. Javul az újborok

deríthetősége, szűrhetősége.

Erősen rothadt szőlő esetén a nagyobb hatékonyságú és gyorsabb musttisztításhoz mindenképpen

javasolt a Lallzyme HC alkalmazása. Rothadt termés esetén azonban ne a feltárás előtt a

fogadógaratba adagoljuk a készítményt! Alkalmazzunk minél gyorsabb szőlőfeldolgozást, majd a

mustot kénezzük. A must kénezése után 1 – 1,5 g/hl adagban alkalmazzuk a HC tisztítóenzimet. A

kénessav, a kénessavas nyálkázás koncentrációtartományában nem gátolja az enzimműködést. A

megfelelő enzimaktivitás érdekében a mustot ne hűtsük 8 oC alá. ADAGOLÁS: 0,5 – 1 – 1,5 g/q szőlő. Az enzim 15 oC feletti hőmérsékleten 20-30 perc alatt lebontja a pektin teljes

mennyiségét. A dózist a gyümölcs pektintartalmától, a hőmérséklettől és a pektinbontáshoz

rendelkezésre álló időtől függően változtatni lehet. A száraz enzimet adagolás előtt 15 – 25 oC

hőmérsékletű vízben feloldjuk, majd ezután a pektinbontandó tételhez adjuk.

Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Agropolisz Kft.
  • 2316 Tököl, Szt. László u. 2.
  • +36203930222
  • rendeles@agropolisz.hu
  • facebook

  • pinterest

  • instagram

simplepay_hu_v2
  • Akciók 
  • NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK, NÖVÉNYTÁPOK 
  • SZERSZÁMOK, KERTI GÉPEK 
  • FÓLIÁK, HÁLÓK, KARÓK, ÁGYÁSSZEGÉLYEK 
  • VETŐMAGOK 
  • USZODA ÉS MEDENCE KARBANTARTÁS 
  • Műanyag áru 
  • Borászat 
  • Virágföld, talajtakaró és -talajjavító 
  • Rovarok és kártevők ellen 
  • Téli termékek - MŰFENYŐ 
  • Műtrágya, szerves trágya 
  • Bio - biológai készítmények 
Belépés
Regisztráció
oogle
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.