Vakondháló 2 m x 200 m, 16 x 14 mm

55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
A díszkertek, golf pályák, parkok, füves parkolók és sétányok kialakításánál célszerű előre gondoskodni a vakondtúrások megelőzéséről. Az ár bontatlan tekercs esetén értendő (tekercses vásárlás 122,475 Ft/m2).
Nem értékelt
55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A díszkertek, golf pályák, parkok, füves parkolók és sétányok kialakításánál célszerű előre gondoskodni a vakondtúrások megelőzéséről. A gyepesítés előtt a talajra fektetett nagy szakítószilárdságú és a védekezés szempontjából optimális szemméretű háló megakadályozza a vakondok felszínre jutását, ezáltal nem alakulnak ki vakondtúrások. Talajhoz való rögzítése: fém illetve műanyag tüske alkalmazásval. A háló fölé 4-5 centiméter termőtalajt célszerű teríteni és azt gyepszőnyeggel takarni vagy fűmaggal beszórni.
Fák, bokrok utólagos telepítése sem jelent gondot, mert a háló feletti néhány cm termőréteg könnyen eltávolítható, a háló ollóval vagy késsel elvágható, így a növény gyökérzete számára szükséges árok könnyen előkészíthető. Szem mérete: 16 mm x 14 mm. Az ár bontatlan tekercs esetén értendő (tekercses vásárlás 122,475 Ft/m2).
Súly 10 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!