Üdvözlünk megújult webáruházunkban – nézz körül nálunk! Ha kérdésed van hívj minket, szívesen segítünk: +36 20 393 0222

Agropolisz

+36203930222

Agropolisz
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK, NÖVÉNYTÁPOK 
    • SZERSZÁMOK, KERTI GÉPEK 
    • FÓLIÁK, HÁLÓK, KARÓK, ÁGYÁSSZEGÉLYEK 
    • VETŐMAGOK 
    • USZODA ÉS MEDENCE KARBANTARTÁS 
    • Műanyag áru 
    • Borászat 
    • Virágföld, talajtakaró és -talajjavító 
    • Rovarok és kártevők ellen 
    • Téli termékek - MŰFENYŐ 
    • Műtrágya, szerves trágya 
    • Bio - biológai készítmények 
Vegesol RS 200  ml
Vegesol RS 200 ml
2 690 Ft/db
  1. Lemosó permet
  1. NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK, NÖVÉNYTÁPOK
  2. Lemosó permet

Vegesol RS 200 ml

Cikkszám:
5999884547068
Vegesol RS 200  ml
Raktáron :  7 db

Hatóanyagként 11,5 % rézhidroxidot, 23 % ként, hatásfokozóként pedig 25 % napraforgóolajat és 1 % szójalecitint tartalmaz. Forgalmi kategória: III.

Fontos információ:
CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL!
További adatok
2 690 Ft/db
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

VEGESOL eReS Növényi olajtartalmának köszönhetően a benne található réz hatékonyabb gombaölőhatást fejt ki, s ennek köszönhetően csökkenthető a kijuttatott réz mennyisége. Hatóanyagként 11,5 % rézhidroxidot, 23 % ként, hatásfokozóként pedig 25 % napraforgóolajat és 1 % szójalecitint tartalmaz. Őszi és tavaszi lemosó permetezésekhez ill vegetációs időben állománykezelésre is alkalmazható. Almástermésűekben baktériumos és gombás betegségek ellen, őszibaracknál a tafrinás levélfodrosodás ellen rügyfakadás előtt. Baktériumos és gombás ágelhalás megelőzésére a lemosó kezelést már ősszel, a lombhullás kezdetén ajánlott elkezdeni. Szőlőben peronoszpóra és orbánc ellen megelőző jelleggel javasolt elkezdeni a kezeléseket a hajtások 20-25 cm-es hosszánál, majd a fertőzésveszélytől függően 7-14 naponként ismételni. Bogyósokban is ajánlott lemosó és állománykezelésre egyaránt. Hajtatott és szabadföldi paprikában egyaránt javasolt megelőző jelleggel 2-3-szor 10-14 naponként. A készítmény 25 oC feletti használata perzselést okozhat. Ajánlott dózisok: szőlő, almástermésűek, őszibarack, bogyósok: 2-3 l/ha (0,2-0,4%). A kijuttatáshoz szükséges víz 800-1000 l (bogyósoknál 5-800 l). Paprika: 3-5 l/ha (0,3-1%) 400-1000 l vízzel kijuttatva. Házikertekben lemosáshoz 100 ml/10 liter víz.

Adatok
Tömeg:
200 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Agropolisz Kft.
  • 2316 Tököl, Szt. László u. 2.
  • +36203930222
  • rendeles@agropolisz.hu
  • facebook

  • pinterest

  • instagram

simplepay_hu_v2
  • Akciók 
  • NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK, NÖVÉNYTÁPOK 
  • SZERSZÁMOK, KERTI GÉPEK 
  • FÓLIÁK, HÁLÓK, KARÓK, ÁGYÁSSZEGÉLYEK 
  • VETŐMAGOK 
  • USZODA ÉS MEDENCE KARBANTARTÁS 
  • Műanyag áru 
  • Borászat 
  • Virágföld, talajtakaró és -talajjavító 
  • Rovarok és kártevők ellen 
  • Téli termékek - MŰFENYŐ 
  • Műtrágya, szerves trágya 
  • Bio - biológai készítmények 
Belépés
Regisztráció
oogle
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.