BIOSTOP Plusz légycsapda 2 db-os

850 Ft (669 Ft + ÁFA)
Házi legyek és más repülő rovarok befogására. A környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmazó rovarcsapda, amely kiválóan vonzza a házi legyeket.
Nem értékelt
850 Ft (669 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Házi legyek és más repülő rovarok befogására. A környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmazó rovarcsapda, amely kiválóan vonzza a házi legyeket. Olyan helyeken is alkalmas a légyirtásra, ahol irtószerek alkalmazása tilos, vagy nem ajánlott.

Használati utasítás:

Húzza le a védőfóliát a lap hátoldaláról és helyezze az akasztó egyik részét a lap szélén kialakított lyukakba. Hajtsa össze a csapdát úgy, hogy a ragasztós része kívül legyen majd rögzítse az akasztó másik részéhez. Függessze fel a csapdát a legyek által sűrűn látogatott helyekre. A lapok egymástól való távolsága 2-4 m legyen. Ajánlatos a lapokat különböző magasságban elhelyezni. Törekedni kell arra, hogy a csapda por- és huzatmentes, illetve tűző naptól védett helyen kerüljön kihelyezésre. Ha a csapda megtelt, szennyeződött vagy egy hónapnál régebben került kihelyezésre, cseréljük ki. Használat után a háztartási szemétbe kidobható. A légylap nem alkalmas a kis házi legyek (csillárlegyek) befogására.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!